SCHOLL COMFORT - MEGKÖNNYEBÜLÉS A LÁBADNAK!

A valódi kényelem elérése érdekében, a Scholl cipők célja, hogy tökéletes illeszkedést biztosítson, párosuljon a kiváló minőséggel és stílussal.
Gondoskodunk arról, hogy minden lépés igazán kényelmes és élmény legyen!

Neked ajánjuk

Üzlet

Üzlet

1–4 termék, összesen 35 db

MI TESZI EGYEDIVÉ KÉNYELMI CIPŐINKET?

ANATÓMIAI TERVEZÉS

blank
Minden egyes lábbeli anatómiailag tervezett, hogy a valódi kényelmet, a helyes illeszkedést, a láb stabilitását, állíthatóságot biztosíthasson.

OLASZORSZÁGBAN TERVEZETT

blank
Mindent cipőt szeretettel, szívvel-lélekkel Milanó szívében tervezik, elismert dizájnerek támogatásával.

MINŐSÍTETT TECHNOLÓGIÁK

blank
Értékeink a szaktudáson és a hagyományokon alapulnak. Ez iránti elkötelezettséget olyan innovációk és szabadalmaztatott technológiák tükrözik, mint a Gelactiv, a Bioprint, a Memory Cushion vagy a Scholl Biomechanics.

ÖKOLÁBNYOM CSÖKKENTÉSCSOK

blank
Termékeinket, folyamatainkat folyamatosan fejlesztjük, hogy elérhessük a fenntartható fejlődés céljait, a legjobb természetes anyagok felhasználásával, maradandó márka létrehozását az eljövendő generációk számára.
blank
Scholl® és a Scholl® logó, Gelactiv®, Bioprint®, Memory Cushion®, Scholl Biomechanics®, Pescura® a Scholl’s Wellness Company hivatalosan bejegyzett védjegye; felhasználása engedélyhez kötött.
© Copyright 2022 - Patella-96 Kft - Minden jog fenttartva
envelopephone-handsetmap-marker
BEVÁSÁRLÓKOSÁR
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram