SCHOLL GYERMEK KOLLEKCIÓ

KOMFORT A LEGFIATALABBAK SZÁMÁRA!

A Scholl KIDS új, gyerekeknek szánt kollekciónk. Ez a kollekció ötvözi a lábak kényelmével kapcsolatos teljes Scholl-szakértelmet, a dizájnnal amibe a gyerekek beleszeretnek. Megnyugtató lehet, hogy a legegészségesebb opciót választjuk gyermekeink jóléte érdekében.

Papucs

SZANDÁL

NEKED AJÁNLJUK

Üzlet

MI TESZI EGYEDIVÉ KÉNYELMI CIPŐINKET?

blank

ANATÓMIAI TERVEZÉS

Minden egyes lábbeli anatómiailag tervezett, hogy a valódi kényelmet, a helyes illeszkedést, a láb stabilitását, állíthatóságot biztosíthasson.
blank

OLASZORSZÁGBAN TERVEZETT

Mindent cipőt szeretettel, szívvel-lélekkel Milanó szívében tervezik, elismert dizájnerek támogatásával.
blank

MINŐSÍTETT TECHNOLÓGIÁK

Értékeink a szaktudáson és a hagyományokon alapulnak. Ez iránti elkötelezettséget olyan innovációk és szabadalmaztatott technológiák tükrözik, mint a Gelactiv, a Bioprint, a Memory Cushion vagy a Scholl Biomechanics.
blank

ÖKOLÁBNYOM CSÖKKENTÉS

Termékeinket, folyamatainkat folyamatosan fejlesztjük, hogy elérhessük a fenntartható fejlődés céljait, a legjobb természetes anyagok felhasználásával, maradandó márka létrehozását az eljövendő generációk számára.
Scholl® és a Scholl® logó, Gelactiv®, Bioprint®, Memory Cushion®, Scholl Biomechanics®, Pescura® a Reckitt Benckiser Cégcsoport hivatalosan bejegyzett védjegye; felhasználása engedélyhez kötött.
© Copyright 2022 - Patella-96 Kft - Minden jog fenttartva
envelopephone-handsetmap-marker
BEVÁSÁRLÓKOSÁR
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása