SCHOLL PROFESSZIONÁLIS KOLLEKCIÓ - CIPŐK AMIK BEVÁLNAK!

Legjobb választás lehet a szakemberek számára: orvosok, nővérek, vendéglátásban dolgozók számára, akik hosszú órákat töltenek talpon. A csúcstechnológiák segítségével olyan kényelmes cipőket fejlesztettünk ki, amelyek minden helyzetben biztosíthatják a legjobb teljesítményt és segíti az egészséges láb megőrzését. Ebben a kollekcióban több modell CE jelöléssel rendelkezik, és egyéni védőfelszerelésként minősített.

SCHOLL PROFESSZIONÁLIS KOLLEKCIÓ

ÚJDONSÁG

PROFESSZIONÁLIS KLUMPA

blank

PROFESSZIONÁLIS 
SNEAKER

MI TESZI EGYEDIVÉ KÉNYELMI CIPŐINKET?

blank

MAGAS FOKÚ HIGIÉNIA

A Clog Evo és az EvoFlex autoklávban sterilizálható, a maximális higiénia biztosítása érdekében nap mint nap. A felsőrészt kifejezetten a folyadékok és szennyeződések felhalmozódásának megelőzésére tervezték, hogy megbízható munkatárs lehessen egész napon keresztül.
blank

MINŐSÍTETT TECHNOLÓGIÁK

Értékeink a szaktudáson és a hagyományokon alapulnak. Ez iránti elkötelezettséget olyan innovációk és szabadalmaztatott technológiák tükrözik, mint a Gelactiv, a Bioprint, a Memory Cushion vagy a Scholl Biomechanics.
blank

ANATÓMIAI TERVEZÉS

Minden egyes lábbeli anatómiailag tervezett, hogy a valódi kényelmet, a helyes illeszkedést, a láb stabilitását, állíthatóságot biztosíthasson.
blank

ÖKOLÁBNYOM CSÖKKENTÉSCSOK

Termékeinket, folyamatainkat folyamatosan fejlesztjük, hogy elérhessük a fenntartható fejlődés céljait, a legjobb természetes anyagok felhasználásával, maradandó márka létrehozását az eljövendő generációk számára.
Scholl® és a Scholl® logó, Gelactiv®, Bioprint®, Memory Cushion®, Scholl Biomechanics®, Pescura® a Reckitt Benckiser Cégcsoport hivatalosan bejegyzett védjegye; felhasználása engedélyhez kötött.
© Copyright 2022 - Patella-96 Kft - Minden jog fenttartva
envelopephone-handsetmap-marker
BEVÁSÁRLÓKOSÁR
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása