100 év tapasztalat - úttörő munka a kényelem, technológia és divat a verhetetlen kombinációjáért. A formatervezés és a technológia úttörőjeként a Scholl egy különleges termékportfóliót kínál, amely páratlanul szolgálja kényelmünket.

FŐBB MÉRFÖLDKÖVEK

1889

A történet 1899-ben, Chicagóban kezdődik.
A 17 éves William, egy kényelmes
lábbelikre szakosodott kis cipőboltba
szegődött dolgozni. William Scholl a láb jólétének kutatásának szentelte életét.
blank

1960

A háború utáni években az emberek egyre inkább tudatosult az aktív életmód előnyei, de a rendszeres testmozgás időigényes és gyakran unalmas volt. Scholl bemutatta híres papucsát, amit úgy tervezték, hogy minden lépésnél tónusba hozza viselője lábát. Gyorsan a Swinging Sixties ikonjává vált, és ma is elérhető.
blank

1990-

Kényelmi szabályok - a Scholl komfort kollekció ötvözi a kényelmet a stílussal és a kulcs technológiákkal

MI TESZI EGYEDIVÉ CIPŐINKET?

IGAZOLT TECHNOLÓGIÁK

blank
Értékeink a szaktudáson és a hagyományokon alapulnak. Ez iránti elkötelezettséget olyan innovációk és szabadalmaztatott technológiák tükrözik, mint a Gelactiv, a Bioprint, a Memory Cushion vagy a Scholl Biomechanics.
blank

IGAZI KOMFORT

A jólét maximalizálásra törekvés célja a cipőkészítés határainak kitolása, kiváló kialakítást, minőséget, stílust és tartósságot nyújthasson.

Olaszországban tervezett

blank
Mindent cipőt szeretettel, szívvel-lélekkel Milanó szívében tervezik, elismert dizájnerek támogatásával.

ÖKOLÁBNYOM CSÖKKENTÉS

blank
Termékeinket, folyamatainkat folyamatosan fejlesztjük, hogy elérhessük a fenntartható fejlődés céljait, a legjobb természetes anyagok felhasználásával, maradandó márka létrehozását az eljövendő generációk számára.
blank
Scholl® és a Scholl® logó, Gelactiv®, Bioprint®, Memory Cushion®, Scholl Biomechanics®, Pescura® a Scholl’s Wellness Company hivatalosan bejegyzett védjegye; felhasználása engedélyhez kötött.
© Copyright 2022 - Patella-96 Kft - Minden jog fenttartva
envelopephone-handsetmap-marker
BEVÁSÁRLÓKOSÁR
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram