Barion Pixel

Tájékoztató Vásárlóink részére az Elállási jog érvényesítéséről

Az Elállási jog lehetőséget ad neked arra, hogy online vásárlás után, indoklás nélkül visszalépj a vásárlástól bizonyos feltételek mellett. Ez különösen hasznos, mert internetes vásárlás esetén nincs lehetőséged előre megvizsgálni a terméket, mint egy hagyományos boltban. Az elállási joggal 14 napon belül visszaküldheted a terméket, ha az nem felel meg az elvárásaidnak és visszakapod a vételárat. Az elállási jog tehát biztonságot nyújt számodra az online vásárlások során, csökkentve annak kockázatát, hogy egy nem kívánt termék nálad maradjon.

Ezt természetesen csak akkor teheted meg, ha nem viselted folyamatosan a terméket. Az eredeti állapotban való visszaküldésre vonatkozó szabályaink értelmében a viselt vagy használt termékeket nem áll módunkban visszavenni. Fontos tudnod, hogy a vásárlástól való elállás joga nem a termék 14 napos ingyenes használatát biztosítja Neked, hanem a termék szemrevételezésének lehetőségét, hasonlóan ahhoz, ahogyan az üzletben vásárolt termékek esetében is. Az árut annak jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapítása céljából ugyanúgy kell kezelned és megvizsgálnod, ahogyan azt az üzletben is engedélyeznék Neked. Tehát Te, mint fogyasztó csak felpróbálhatod az adott lábbelit, de nem hordhatod azt. Következésképpen a fogyasztónak az elállási időszak során kellő gondossággal kell kezelnie és megvizsgálnia az árut.

Amennyiben szeretnél élni Elállási jogoddal, az alábbi lépéseket kell követned:

1. Töltsd ki az Elállási nyilatkozatot, melyet e-mailben küldtünk neked.
Ha még nem töltötted le, kattints ide: [Elállási nyilatkozat letöltése]

Nyomtatási lehetőség hiányában, kérjük, helyezz a visszaküldendő csomagba egy lapot, amelyen feltünteted a következő adatokat:
- Megrendelésed számát,
- Bankszámlaszámodat a vételár visszautalásához,
- Valamint, hogy élni kívánsz elállási jogoddal.

2. A terméket küldd vissza raktárunkba.

Ezt megteheted személyesen vagy bármely futárszolgálat igénybevételével.

Raktárunk címe: 2151 Fót, East Gate Business Park A3/2. épület
Raktárunk nyitvatartási ideje: Hétfő-Péntek 8:15-15:30

GLS csomagautomatában történő feladásra is van lehetőséged.
Ide kattintva tudsz a csomag visszaküldéséhez csomagszámot igényelni.
Kérjük, a csomagoláson jól látható helyre írd rá a kapott csomagszámot. A GLS automatánál címke nélkül adhatod fel a csomagodat. A feladáshoz ezen felül csak az e-mailben kapott csomagszám vagy a vonalkód szükséges.

A feladásnál a helyszínen nem kell fizetned. A visszaszállítás díját (bruttó 1.250 Ft) a visszautalás összegéből vonjuk le.

Fontos!
Utánvétes csomagokat nem tudunk átvenni, kérjük, ezt vedd figyelembe a visszaküldés során.
Segítségért vagy további kérdés esetén keress minket bizalommal!

Kosár
Belépés

Nincs még fiókod?