Barion Pixel

ÜDVÖZÖLJÜK A KÉNYELMI DIVATCIPŐK VILÁGÁBAN!

Az epapucs.hu mögött álló Patella-96 Kft. már 27 éve van jelen a piacon és folyamatosan dolgozik azon, hogy a vásárlók teljes elégedettségét biztosítsa.

Weboldalunkat azért hoztuk létre, hogy vásárlóink kényelmesen, otthonról is elérhessék folyamatosan bővülő márka kínálatunkat, mely segítséget nyújthat a tökéletes lábbeli kiválasztásában.

A  lábbelik kiválasztása gyakran csak divat és stílus kérdése, azonban érdemes figyelembe venni, hogy a megfelelő kialakítású lábbeli viselése hosszú távon meghatározó lehet a lábak egészsége szempontjából. Az anatómiailag megfelelő kialakítású lábbelik biztosítják a lábak és a test stabilitását, valamint csökkentik a láb- és gerincproblémák kialakulásának kockázatát. Az epapucs.hu webshopban található lábbelik olyan speciális kialakítással rendelkeznek, amely lehetővé teszi a lábak természetes mozgását, valamint segítik az ízületek és a gerinc stabilitását. Ez különösen fontos azok számára, akik hosszú órákat töltenek állva vagy sokat gyalogolnak, mivel a rossz kialakítású lábbelik jelentős terhelést rónak a lábakra és a gerincre. Egy átlagos napon 8.000-10.000 lépést teszünk meg, melyek során testsúlyunk többszöröse nehezedik lábainkra. A jó minőségű, anatómiailag megfelelő kialakítású lábbelik hozzájárulhatnak a lábdeformitások kialakulásának megelőzéséhez, és jótékony hatással vannak az egész testre.

A kényelem és a divat egyaránt fontos számunkra, ezért kínálunk olyan kényelmi lábbeliket, amelyek megfelelnek a legújabb divatirányzatoknak, miközben garantálják a lábak kényelmét. Minden egyes termékünk gondosan válogatott, hogy biztosítsuk az optimális kényelmet és stílust.

Webáruházunkban vásárlóink a világszerte népszerű SCHOLL, BERKEMANN és BIRKENSTOCK márkák kültérre, beltérre vagy munkavégzéshez kialakított lábbelijei közül válogathatnak.

Nézzen körül webshopunkban, széles termékkínálatunkban biztosan megtalálja a megfelelő cipőt minden alkalomra!

Kosár
Belépés

Nincs még fiókod?