Barion Pixel

BIOMECHANICS® TECHNOLÓGIA

Lábtartás javítás

A Scholl Biomechanics® technológia jellemzője az anatómiai talpbetét, valamint a speciális Triplanar motion system® kialakítás. A különleges összetételének köszönhetően, elősegíti a lábfej megfelelő tartását, valamint csökkentheti a boka túlzott bedőlése okozta fájdalmat.

BIOMECHANICS® ELŐNYEI

SEGÍTSÉG A LÁBBOLTOZATNAK

Csökkentheti a boka túlzott bedőlése okozta fájdalmat, támogatást nyújt a lábboltozatnak.

TARTÁS

Speciális kialakítása segíti a láb helyes tartását, és a megfelelő súlyelosztást.

SPORTOS STÍLUS

Ezzel a technológiával készül több sport- és szabadidős lábbeli, ami tökéletes választás lehet az aktív nők számára.

TRI-PLANAR

A Scholl Biomechanics® technológia jellemzője a speciális Triplanar motion system® kialakítás. Csökkentheti a boka túlzott bedőlése okozta fájdalmat, valamint enyhítheti az ennek következtében kialakuló sarok-, boka-, és térdrendellenességeket.

KIKNEK KÉSZÜLNEK A BIOMECHANICS® MODELLEK ?

Idős vagyok

Idős korral növekszik a lábproblémák kialakulásának esélye. A Biomechanics talpbetét csökkentheti a túlzott bokabedőlés által okozott fájdalmat, támogatást nyújthat a lábboltozatnak.

Aktív és dinamikus vagyok

A Biomechanics technológia segíti a helyes járást, csökkentheti a lábat érő stresszt: a legtöbb lábbetegséget a kényelmetlen cipő okozhatja.

Kosár
Kedves Vàsàrlóink! Raktàr àtalakítàs miatt, ideiglenesen 1-3 munkanapra módosul szàllítàsi hatàridőnk. Kérjük, ezt vegyék figyelembe a rendelések leadàsakor! Köszönjük!
Belépés

Nincs még fiókod?