Barion Pixel

GELACTIV® TECHNOLÓGIA

Rezgéscsillapítás

A GELACTIV® technológia jellegzetessége a speciális Technogel® betéttel ellátott sarokrész, melyet a sarkat érő ütődések tompítása érdekében fejlesztettek, ezzel is elősegítve a lábfáradtság megelőzését.

Rázkódás elnyelő

Tompítja a sarkat érő ütődéseket, így segíti a lábfáradtság megelőzését.

Jólét

A talpbetét légáteresztő borítása elősegíti a hőmérsékletszabályozást és a kellemetlen szagok kialakulásának megelőzését.

Elegancia

Egyedi sarok kialakításának célja a maximális kényelem, stílus és elegancia.

Technogel

A speciális Technogel® betéttel ellátott sarokrész felel a kényelemért, hogy élmény lehessen minden lépés!

Túlsúlyos vagyok

A túlsúly és az elhízás a láb rizikófaktorai, melyek a testtartási betegségek, esetleges boka-, térd-, medence- és hátfájadalmak kialakulásához vezethet. A GELACTIV® technológia segíthet a könnyedebb járásban, a sarkat érő ütődések csökkentésével.

Terhes vagyok

A terhesség során a lábak akár 20%-kal nagyobb súlyt is hordozhatnak, így hátfájás, lábduzzanat, keringési problémákis kialakulhatnak. A GELACTIV® technológia segíthet a könnyedebb járásban, a sarkat érő ütődések csökkentésével.

Aktív idős vagyok

Ahogyan idősödünk, a lábunk megváltozik és fokozódik az igénybevétele, ami akadályozhatja az aktív életmód folytatását. A GELACTIV® technológia tompítja a sarkat érő ütődéseket, így segíti a lábfáradtság megelőzését.

Kosár
Belépés

Nincs még fiókod?