Berkemann

Kiváló minőségű alapanyagok, egészség és kényelem mindenekfelett! – ezt tartja szem előtt a Berkemann 1885 óta.

A márka legfőbb célja, hogy az általuk készített lábbelik a vásárlók egészségét szolgálják hosszú éveken át. A Berkemann célkitűzéseiben a tradíció és a trend kiválóan megfér egymás mellett. Éppen ezért a hagyományok, vagyis a magas minőség és a kényelem mellett a divat is helyet kap minden egyes kollekció tervezésekor.

A Berkemann évek óta törekszik arra, hogy vásárlói ne csak komfortos lábbelit viseljenek, hanem érezzék magukat csinosnak is benne!

A Berkemann lábbelik lelke: az anatómiai talpbetét

Vajon mit is jelent egészen pontosan az anatómiai talpkialakítás? Miért olyan fontos, hogy a lábbeli, amit viselünk, a megfelelő pontokon alátámasztást biztosítson a lábunknak? Cikkünkben ezekre a kérdésekre is választ adunk!

Biztosan Ön is járt már úgy, hogy számolta a métereket hazáig, és alig várta, hogy az ajtón belépve lerúghassa a cipőjét! Mennyivel jobb, amikor olyan lábbelit viselünk, amiben jól érezzük magunkat! A Berkemann modelljei nem csak egész napos kényelmet nyújtanak, hanem még ennél is többet! Az anatómiai talpkialakításnak köszönhetően óvják a lábak, a gerinc és az ízületek egészségét!

A Berkemann ugyanis több mint lábbeli! Egy olyan orvostechnikai eszköz, ami nem csak a lépteinket könnyíti meg, hanem egyben egészségünk őre is. Erről pedig az anatómiai talpkialakítás gondoskodik.

Ha a Berkemann lábbelik belső talprészén végighúzzuk a kezünket, úgy érezzük, olyan, mint egy domborzati térkép. Ez nem más, mint az anatómiai talpkialakítás. A sarokágy a láb egyensúlyát biztosítja, a lábujjak alatti alátámasztás a gördülést segíti elő minden egyes lépésnél. A kettő közti domborulat pedig a haránt- és hosszboltozati emelő. A Berkemann anatómiai talpbetétjének domborzati felülete követi a helyes talptérképet. Ott nyújt alátámasztást, ahol arra szükség van.

Az anatómiai talpkialakítás minden Berkemann modell védjegye. Ettől válik olyan kényelmessé a lábbeli, hogy nem okoz gondot az sem, ha állómunkát végzünk benne, és kilométereket kell megtennünk, vagy órákon át kell ácsorognunk egy-egy hosszú munkanap során.

Ráadásul az anatómiai talpkialakítás lábunk egészségét is óvja. Megelőzi a lúdtalp kialakulását, illetve korrigálja a boltozat már meglévő süllyedését. Emellett pedig a harmincéves kor felett gyakran jelentkező lábközépi fájdalom egyik legjobb ellenszere. Ha olyan lábbelit keres, ami egész napra kényelmet nyújt, és ráadásul óvja léptei egészségét is, akkor válassza a 135 éves Berkemann modelljeit!

Kosár
Belépés

Nincs még fiókod?

Weboldalunkon Cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát.