BIOPRINT® TALPBETÉT

Bioprint® talpbetét parafa és gumi speciális keveréke, ergonómiai kialakításának köszönhetően stabilitást biztosíthat a lábfejnek, ezzel hozzájárul a megfelelő helyzetéhez.

BIOPRINT® ELŐNYÖK

TARTÁS

Segít megelőzni vagy enyhíteni a végtag deformitás miatt kialakuló térdfájdalmat.

TÁMOGATÁS

blank
Kényelmet biztosíthat a lábboltozatnak, emellett a sarkat körülölelő kialakítása lehetővé teszi a természetes, pihentető járást.

JÓLÉT

blank
A talpbetét gumi és parafa keverékének köszönhetően kényeztethet, így optimális alapot biztosíthat a lábnak.

ERGONÓMIAI KIALAKÍTÁS

blank
Ergonómiai kialakítása a természetes anatómiának figyelembe vételével készül, hogy így stabilitást és támaszt biztosíthasson a láb számára.

BIOPRINT® LÁBBELIK

Üzlet

1–4 termék, összesen 73 db

KIKNEK KÉSZÜLNEK A BIOPRINT® MODELLEK ?

"Mindig magassarkút viselek"

blank
A magassarkú cipők növelik a láb rendellenességek kialakulásának kockázatát.

"Háziasszony vagyok"

blank
A házimunka fárasztó tevékenység, és a nem megfelelő cipő viselete gyakran vezet esésekhez és egyéb háztartási balesetekhez. A Bioprint modellek megfelelő helyet biztosíthatnak a lábujjak számára.

"Mozgásszegény életet élek"

blank
Sétálással egyszerűen tehetünk önmagunk és a lábunk egészségéért és jóllétéért. A BIOPRINT® technológia támaszt nyújthat a lábfej számára.

"Túlsúlyos vagyok"

blank
A túlsúly és az elhízás a láb rizikófaktorai, és testtartási betegségek, esetleges boka, térd, medence és hát fájadalmak kialakulásához vezethet. A BIOPRINT® technológia segíthet a könnyedebb járásban, a természetes tartás elősegítésével.
blank
Scholl® és a Scholl® logó, Gelactiv®, Bioprint®, Memory Cushion®, Scholl Biomechanics®, Pescura® a Scholl’s Wellness Company hivatalosan bejegyzett védjegye; felhasználása engedélyhez kötött.
© Copyright 2022 - Patella-96 Kft - Minden jog fenttartva
envelopephone-handsetmap-marker
BEVÁSÁRLÓKOSÁR
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram