Barion Pixel
 
A csomagpontok és csomagautomaták rendkívül kényelmes megoldást kínálnak a vásárlóink számára. Nincs többé szükség arra, hogy otthon várd a futárt, mert az átvevőpontok lehetővé teszik, hogy szabadon időzítsd csomagod átvételét.
A csomagpontok és csomagautomaták használatával időt takaríthatsz meg. Nem kell sorban állnod a postán, hogy átvedd a csomagodat, csak egyszerűen kiválasztod a neked megfelelő helyet, és amikor időd engedi, átveszed a csomagot.
Az ország számos pontján elérhetőek ezek a csomagpontok és csomagautomaták, tehát bárhol is tartózkodsz, könnyedén megtalálhatsz egy neked útba eső átvevőpontot. Legyen szó a fővárosról vagy egy kisebb vidéki városról, mindig lesz egy megfelelő hely, ahol átveheted a rendelésedet.
Válaszd az csomagpontok bármelyikét és fedezd fel a rugalmasság, a kényelem és az időmegtakarítás előnyeit, miközben biztos lehetsz abban, hogy a csomagod megbízhatóan és könnyedén eljut hozzád.
Kosár
Kedves Vàsàrlóink! Raktàr àtalakítàs miatt, ideiglenesen 1-3 munkanapra módosul szàllítàsi hatàridőnk. Kérjük, ezt vegyék figyelembe a rendelések leadàsakor! Köszönjük!
Belépés

Nincs még fiókod?