Hírek

A Scholl elhozta a mamuszok legújabb dimenzióját: ismerd meg a termékek hátterét Te is!

Hányszor értél haza a hidegebb napokon úgy, hogy semmi másra nem vágytál, csak egy kis kényelemre és melegségre? Ha te is ismered ezt az érzést, akkor mindenképpen meg kell ismerned a Scholl mamuszait, amelyek egy új dimenziót nyithatnak meg előtted!

Ezek a papucsok ugyanis letisztult stílusukkal, légies könnyedségükkel és melegségükkel bárkit levesznek a lábukról, ha kényelmes otthoni lábbelire vágynak!

Miért fontos otthon a megfelelő lábbeli viselése?

Ha minden nap 8-10 órát dolgozunk, akkor is életünk közel felét az otthonunkban tölthetjük el. Emiatt nagyon fontos odafigyelni arra, hogy a házimunka, a hétköznapi teendők vagy a pihenés során olyan lábbelit viseljünk, ami kellően komfortos.

A Scholl ráadásul nemcsak arra törekedett az általuk készített mamuszok tervezésekor, hogy azok kényelmesek legyenek, hanem arra is, hogy saját fejlesztésű technológiák felhasználásával megtámogassák a láb egészségét.

Kék és lila színű Scholl Maddy mamuszok Bioprint talpbetétekkel.

Aki ugyanis egész nap ül, áll vagy megy a munkahelyén, az a nap végére gyakran szenved lábfájdalomtól. A Scholl mamuszok segíthetnek abban, hogy ez a fájdalom legalább mérséklődjön.

Ezek a lábbelik azért annyira kényelmesek, mert kifejezetten a láb anatómiájához tervezték őket, hogy elősegíthessék a végtagok megfelelő tartását és kímélését – méghozzá pihentető puhaság mellett.

Milyen technológiával készülnek a Scholl mamuszok?

A Scholl mamuszok többségét alapvetően két főbb technológia támogatja meg. Webáruházunkban mindegyik modellnél fel van tüntetve, hogy melyik áll a háttérben, így ezek ismeretében válasszuk ki magunknak a megfelelőt.

Bioprint® technológia

Amelyik Scholl mamusznál a Bioprint® megjelölést látjuk, ott megtapasztalhatjuk a puha melegség és az ergonómiai kialakítás tökéletes ötvözetét. Ezek a papucsok képesek támaszt nyújtani a lábnak, ezzel elősegítve a helyes testtartást, ami a gerincre is jó hatást gyakorolhat.

Scholl Maddy Double női mamuszok Bioprint talpbetétekkel.

A Bioprint® technológia lényege, hogy az ilyen papucsok talprésze parafa és gumi ötvözetéből készül, méghozzá olyan kialakítással, ami stabilizálja a lábfejet, ezzel biztosítva annak megfelelő helyzetét.

Olyan divatos Scholl mamuszok készülnek ezzel a háttérrel, mint a női modelleknél a Scholl Maddy vagy a férfiaknak szánt otthoni papucsok közül a Scholl Felce.

Memory Cushion® technológia

A Memory Cushion® talpbetétekkel felvértezett Scholl mamuszok elsődlegesen a kényelemre fókuszálnak. A lábbelik viselése pihentető puhaságot nyújt, amit memóriahab alkalmazásával ért el a gyártó.

Scholl Paffo mamuszok nagy színválasztékban.

Ez az anyag ugyanis képes átvenni a talp természetes formáját, ami elősegíti a lábfejre nehezedő nyomás eloszlását. Segítségével sokkal kisebb terhelés éri a lábat, így a mamusz viselése légies, de mégis meleg érzetet kelthet.

Amennyiben ilyen típusú mamuszok közül válogatnánk, erre a háttérre épül fel többek között a Scholl Creamy Bootie vagy a Scholl Paffo.

A Scholl mamuszok között tehát mindenki megtalálhatja a számításait, aki szeretne otthonában is egy kényelmes, mégis kellően meleg lábbelit viselni. Válogasson kedvére a kínálatunkban elérhető típusok közül!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük