Hírek

Miért fontos a megfelelő lábbeli kiválasztása uszodába és vizes felületekre?

Gyakran járunk uszodába vagy élményfürdőbe? Mindig gondot okoz a vizes felületeken a biztonságos közlekedés? Ebben az esetben elengedhetetlen egy megfelelő lábbeli vásárlása, ami segít áthidalni ezt a problémát.

Az emberi test anatómiailag úgy fejlődött, hogy lábaink főleg a szilárd és száraz talajon tudják biztosítani az egyensúlyhoz megfelelő tartást. A nedves felületeken ezért nagyon fontos olyan lábbelit viselni, ami

  • egyszerre biztosít megfelelő tapadást a felszín és a lábunk között;
  • másrészt pedig a láb izmainak és ízületeinek is kellő alátámasztást biztosít.

Miért fontos mindez?

Leginkább a balesetmegelőzés érdekében. Még csak ízületi problémáktól sem kell szenvednünk ahhoz, hogy ilyen közegben könnyen megcsússzunk és elveszítsük az egyensúlyunkat.

Szerencsére ma már léteznek olyan komfort lábbelik, amelyek segítenek ennek elkerülésében. A Scholl strandpapucsokat például úgy fejlesztették ki, hogy a gyártó termékeire jellemző minőség, kényelem és légies könnyedség mellett nedves közegben is jó tapadást és biztos hátteret nyújtanak a lábnak.

A tapadás mellett itt külön kiemelendő a tartás. A speciális formavilágú strandpapucsok képesek megfelelően alátámasztani a csontozatot, az izmokat és az ízületeket, amivel hozzájárulnak a láb megfelelő stabilitásához.

Ez egy uszodában vagy egy fürdőben különösen előnyös tulajdonság mind az egész napos komfort, mind a biztonság tekintetében.

Mivel tudnak többet a Scholl wellness modelljei egy hagyományos strandpapucsnál?

A hagyományos strandpapucsok többségét minden különösebb technológiai háttér nélkül készítik el. Az egyetlen feladatuk, hogy biztosítsák a megfelelő tapadást, azonban a bizonytalan, rosszul alátámasztott láb még ilyen közegben is elveszítheti egyensúlyát.

A Scholl wellness modelljeit azonban a legmodernebb technológiai újdonságok mentén tervezték. Nemcsak speciális kialakítást kaptak, hogy a lábak megőrizzék a megfelelő stabilitásukat, hanem a tervezők a csúszás elleni védelmet is figyelembe vették a tervezéskor.

A talprész kialakításának köszönhetően jól tapadnak a nedves felülethez, de talpbetétjüket is úgy tervezték – mind a külsőt, mind az anyagválasztást tekintve –, hogy még a nedves láb esetén is biztonságos érzetet keltsen.

A Scholl mindezt ráadásul stílusos dizájnnal, valamint egy olyan gyorsan száradó anyaggal koronázta meg, ami tökéletes választássá teszi ezeket a modelleket uszodákba, gyógyfürdőkbe, de még edzőtermekbe is.

Bemutatjuk a Scholl wellness modelleket

Mint fentebb már írtuk, a Scholl kínálatában több olyan strandpapucs is található, amelyek egyfajta wellness modellekként funkcionálnak. Lássuk, hogy melyek ezek:

Scholl Bahia

A Scholl Bahia már a küllem tekintetében is képes hozni a gyártó által képviselt termékdizájnt. Modern megjelenése mellett rendkívül könnyű, rugalmas anyagból készült, ami a belső rész homokfújt hatása miatt még nedves láb esetén is megfelelő tapadást biztosít.

Az eredeti Bioprint technológia miatt mindig megfelelő helyzetben tartja a lábat, a csatos felső rész pedig lehetőséget nyújt a tökéletes illeszkedésre. A Scholl Bahia ráadásul gyorsan száradó anyagból készült, így nagyszerű döntés vizes környezetben.

Scholl Bahia és Bahia Flip-Flop fukszia színben

Scholl Bahia Flip-Flop

Szeretnénk egy különleges küllem, egy egészen elragadó és divatos fazon társaságában élvezni a Scholl Bahia imént felsorolt előnyeit? Ebben az esetben itt a flip-flop változat, ami formája ellenére ugyanazt a hátteret nyújtja, csak eltérő dizájn és rengeteg vidám szín társaságában. Ideális társ lesz a nyári időszakban!

Scholl Nautilus

Egy hagyományosabb megjelenésű komfort papucsot keresünk a strandra? A Scholl Nautilus éppen ezeknek az igényeknek a kiszolgálására készült. Egy rendkívül praktikus és mutatós modell, amely tépőzáras felsőrészével könnyedén a lábformánkhoz igazítható.

Nemcsak talprésze, hanem a talpbetét is csúszásmentes, gyorsan száradó PVC anyagból készült, a különleges külleméből fakadóan pedig megfelelő támasztékot nyújt anatómiailag is a lábnak. Sőt, férfiaknak és nőknek egyaránt jó döntés lehet!

Scholl Pop

Nőies és kecses komfort papucsot keresünk uszodába? Akkor a Scholl Pop egy nagyszerű választás lehet. Ennek a strandpapucsnak nemcsak a megjelenése kiváló, hanem a kialakítás tekintetében is mindent elkövettek azért, hogy maximális kényelmet és biztonságot nyújtson viselőjének.

A csúszásmentes talp, a keskeny, ámde mégis kellő tartást biztosító – nem mellesleg pedig állítható – felsőrész vagy a fahatású mintázat egyaránt kitűnő választássá teszik a Scholl Pop wellness papucsot, amit ráadásul nőiesen vidám árnyalatok közül választhatsz ki magadnak.

Scholl Pop fukszia színben

Scholl Sun

Amennyiben még tovább fokoznánk a nőiességet, a Scholl Sun egy újabb dimenziót képvisel ezen a téren. Bár felsőrésze rendkívül keskeny, azonban a hihetetlenül kényelmes és csúszásgátló talpkialakítás miatt mégis rengetegen választják.

Ez a modell biztosan kellő alátámasztást nyújt a lábnak abban az esetben, ha csatos felsőrészét megfelelően beállítjuk. Kényelmét ráadásul olyan Scholl-technológiák támogatják meg, mint a Biomechanics, amely segít megfelelő pozícióba állítani és megtartani a lábfejet.

Scholl Wow

Ha a nőiesség mellett a fiatalos megjelenés is nagyon fontos egy wellness papucs kiválasztásakor, a Scholl Wow ezen a téren olyan hatást kelt, hogy az még akár egy divatbemutatón is megállná a helyét.

Scholl Wow fekete-arany színben

Ennél a modellnél az ultra-keskeny felsőrészt kombinálták a magas minőségű anyagokkal, kecses külsőjéhez pedig csúszásmentes és kiváló lábtartást biztosító talpbetét társul. Nemcsak mutatós, hanem kényelmes és egyben biztonságos viselet strandon, uszodában és fürdőben egyaránt.

A Scholl strandpapucsok között tehát igényeitől függően mindenki megtalálhatja majd a számításait, ha a cél egy komfortos, vizes felületeken is kellő stabilitást nyújtó lábbeli vásárlása. Szerezd be a legszimpatikusabb modellt és tapasztald meg te is a hamisíthatatlan Scholl-élményt!