Hírek

Milyen Scholl sneakert vegyek 2024-ben?

A Scholl 2024-es sneaker kínálata azt bizonyítja, hogy a gyártó egyre nagyobb figyelmet szentel manapság a fiatalok igényeinek kielégítésére.

Az idei évben például előtérbe helyezték az elragadó pasztell színeket, miközben cipőikkel láthatóan elkötelezettek a mai trendek mellett. A Scholl sneakerek ugyanis nem túracipők, nem sportoláshoz készültek, sokkal inkább egész napos kényelmes viseletre lettek tervezve.

Fiatalos és divatos kialakításuk tökéletesen kiszolgálja viselőjüket a munkában, az iskolában, de az olyan hétköznapi teendők során is, mint egy nagyobb séta vagy bevásárlás.

Mivel a Scholl sneaker-kínálata idén igencsak jelentős, sokak számára nehézséget okoz a megfelelő modell kiválasztása. Ha téged is csak ez választ el a vásárlástól, az alábbiakban összegyűjtöttük 2024 legjobb modelljeit, hogy könnyebben átláthasd a palettát, miközben még hasznos tanácsokat is adunk döntésedhez.

Scholl Beverly Zip

Tulajdonságok:

 • Sportosan fiatalos megjelenés
 • Nőies formavilág
 • Fűzős és cipzáras kialakítás
 • Memory Cushion® talpbetét
 • Alkalmas folyamatos viselésre

A Beverly Zip egyike azoknak a Scholl sneakereknek, amely magabiztosan képes kiszolgálni a fiatalok igényeit. Minden tekintetben illeszkedik a mai trendekhez, miközben határozott nőiességet ad viselőjének.

Egy igazán nőies és fiatalos választás lehet a Scholl Beverly Zip

Tökéletes társ lehet a mindennapokban egy könnyed öltözet nagyszerű kiegészítőjeként, amely nemcsak nőies színeivel, hanem a fűzős és cipzáras kialakítás sajátos ötvözetével is növeli trendi megjelenését.

Tartós mikroszálas és szintetikus alapanyagival, valamint textil bélésével kellemesen szellős cipő. Egész napos viseletre tervezték, amit Scholl Memory Cushion® talpbetéttel egészítettek ki, mely a memóriahabos kialakításnak köszönhetően kényelmet és pihentető puhaságot adhat viselőjének.

Scholl Galaxy Sporty

Tulajdonságok:

 • Magabiztos és trendi megjelenés
 • A fiatalok igényeihez igazított megoldások
 • Különleges talpkialakítás
 • Biomechanics® talpbetét
 • Optimális választás nők számára

Ha egy igazán divatos és kissé futurisztikus hatást keltő Scholl sneakert keresel, egyedi kialakításával a Galaxy Sporty tökéletes választás lesz. Megjelenésével tökéletesen illeszkedik az aktuális ruhatrendekhez, ezzel garantálva a fiatalos összhatást.

DIvatos és kissé futurisztikus kialakítást kapott a Scholl Galaxy Sporty.

Különleges megjelenését a különleges talpkialakítás, valamint a Scholl logóval ellátott cipőfűző koronázza meg. Jó döntés azok számára, akik szeretik a sportos divatot, hiszen ez a Scholl sneaker minden elemében ezt a vonalat képviseli.

Mindemellett pedig még kényelmes is, hiszen a Biomechanics® talpbetét alkalmazásával az egész lábbeli nagyon könnyed, ezáltal iskolában, munkahelyen vagy egy nagyobb városi séta alkalmával is légies hatást nyújthat. Sőt, fekete és fehér/bronz színben is elérhető!

Scholl Millennial Man

Tulajdonságok:

 • Férfias kialakítás
 • Hálós felsőrész a jobb szellőzésért
 • Memory Cushion® talpbetét
 • Kényelmes viselet egész napon át
 • Szolid, mégis fiatalos megjelenés

A Millennial Man azok számára lehet jó választás, akik egy olyan Scholl sneakert keresnek, amely magabiztos és kényelmes hátteret kínál egész nap, jól szellőzik, divatos megjelenése mellett pedig kellően letisztult is egyben.

A Scholl Millennial man egy jól szellőző és divatos választás lesz.

A cipő a szintetikus és hálós anyagok ötvözetének köszönhetően egyszerre biztosít tartósságot, illetve megfelelő szellőzést a lábnak, miközben a kényelemről és a tartásról a Memory Cushion® talpbetét gondoskodik.

A memóriahabos háttér képes idomulni a talp formájához, ami könnyedségével komfortos élményt nyújthat még akkor is, ha egész nap állnunk kell.

Scholl Sprinter Snap

Tulajdonságok:

 • Klasszikus formavilág modern köntösben
 • Biomechanics® talpbetét
 • A fiatalok igényeihez igazított megjelenés
 • Scholl logóval díszített cipőfűző
 • Jól szellőző hálós felsőrész

Hogy mennyire elkötelezett a Scholl a mai trendek és a fiatalos igények kielégítésére, annak egy újabb példája lehet a Sprinter Snap. Ez a klasszikus formavilágot modern köntösben tálaló Scholl sneaker ugyanis igazi unisex viseletként mindenkinek jól állhat.

Fiatalos és trendi megjelenést kapott a Scholl Sprinter Snap.

Antracit színének köszönhetően nagyon jól illeszkedik az aktuális divatirányzatokhoz, és miközben a hálós szövettel kiegészített felső része jobb illeszkedést és szellőzést biztosít a lábnak, a Scholl még speciális logózott cipőfűzővel is feldobta az összhatást.

Hűséges társunk lehet egész álló nap, hiszen kényelméről a könnyed megoldások mellett a Scholl Biomechanics® talpbetét gondoskodik, ami kellő tartást adhat a lábnak, ezzel ideális alapot biztosít ennek a lábbelinek.

Scholl Camden

Tulajdonságok:

 • Elragadóan eredeti megjelenés
 • Formabontó és újító dizájn
 • Trendi színválaszték
 • Memory Cushion® talpbetét
 • Kiválóan szellőző felsőrész

Szereted az eredetiséget és azt, ha egy cipő kellően nőies, de nem túl tolakodó? Akkor a Scholl Camden neked készült, hiszen elragadóan egyedi, mégis ízléses megjelenése az egyik legdivatosabb sneakerré teszi a piacon, ami ráadásul a légies komfortot sem nélkülözi.

Gyönyörű színek és légies kialakítás, csak pár jellemző a Scholl Camden modelljéről.

A Camden még a Scholl sneakerek között is képes kellő eredetiséget nyújtani. Ergonomikus talpkialakítása, valamint ízléses fűzőelrendezése tökéletesen illeszkedik a mai divathoz, miközben hálós felsőrésze miatt egész nap képes biztosítani lábunk megfelelő szellőzését.

Kényelmét a Memory Cushion® talpbetét biztosítja, ami érzéki puhaságot nyújthat a talpnak, idomul annak sajátosságaihoz, miközben annyira könnyed, hogy még egy nehéz napon is képes lehet kiszolgálni viselőjét.

Scholl Mercury

Tulajdonságok:

 • Divatos megjelenés
 • Zárt kialakítás
 • Memory Cushion® talpbetét
 • Érzékeny lábra is ideális
 • Mindennapos viselésre tervezték

Egy olyan Scholl sneakerre vágysz, ami egyszerű, de mégis divatos külső tulajdonságokkal rendelkezik? Ami nem túl hivalkodó, ugyanakkor tökéletesen megállja a helyét a hétköznapokban? Ha a kényelem is fontos szempont, akkor a Mercury modell nem okoz majd csalódást!

Egy visszafogott, tökéletes hétköznap i cipő lehet a Scholl Mercury.

Ez az elefántcsont és sötétkék színben is elérhető lábbeli a férfiak és a nők számára egyaránt ideális választás. Teljesen zárt kialakítása ellenére nagyon jó szellőzést biztosít, miközben gondoskodik róla, hogy akár egész napos munkavégzés mellett se kelljen lemondanunk a kellemes komfortról.

A Scholl Mercury sneakereket Memory Cushion® talpbetéttel látták el, amely a memóriahab tulajdonságaival puha alapot nyújt a lábnak, hogy egész napos terhelés mellett is élvezhessük pihentetően könnyed tulajdonságait.

Scholl Thomas

Tulajdonságok:

 • Eredeti külső tulajdonságok
 • Csúszásmentes talpkialakítás
 • Maximálisan megfelel a mai divatnak
 • Memory Cushion® talpbetét
 • Jól szellőző megoldások

A Scholl sneakerek között a Thomas modellek egy egészen új szintet képviselnek a megjelenés tekintetében. Egyik korábbi modellhez sem lehet hasonlítani őket, mert a fiatalok igényeihez és a mai divathoz igazították külső tulajdonságaikat.

Egy teljesen új külső, fiatalos stílussal. Csupa olyan jó, amivel a Scholl Thomas jellemezhető.

Mindezt úgy, hogy közben a Scholl sneakerekre jellemző kényelemről sem kell lemondanod! Ez a cipő minden tekintetben légies megoldásokat kínál, miközben légáteresztő anyagának köszönhetően akár egész napos viselés mellett is biztosítja a láb szellőzését.

A komfortosság hátterét a Memory Cushion® talpbetét biztosítja, amely már az első viseléskor kellemes puhaságot nyújt viselőjének, a memóriahabos technológia pedig tökéletesen idomul a láb formájához, ami hosszabb távon pihentető hatást eredményezhet.

Segítség a megfelelő Scholl sneaker kiválasztásához

A megfelelő Scholl sneaker megvásárlásához természetesen nem elegendő az, hogy milyen jól néz ki az adott termék, illetve milyen talpbetét található benne. Bár rendkívül lényeges szempontok ezek is, azonban a választáshoz figyelembe kell még venni néhány tulajdonságot.

Lássuk, hogy melyek ezek!

Méret

Természetesen minden Scholl sneakerhez pontos mérettáblázat érhető el, ahol nemcsak az európai és az angol méretezést találjuk, hanem a talphosszúságot is. Ez óriási segítséget jelent abban az esetben, ha pontos méretet szeretnénk választani.

Tapasztalataink szerint a Scholl sneakerek szabvány mérettel rendelkeznek, így nem érdemes az ázsiai méretekre hagyatkozni a vásárláskor. Ha 40-es cipőre van szükségünk, ne rendeljünk se kisebbet, se nagyobbat, nagy valószínűséggel az a méret ideális lesz számunkra.

Mivel a mérettáblázatban megtaláljuk az adott termék talphosszúságát, ezért a vásárlás előtt érdemes egy papíron lemérni a sarok és a leghosszabb lábujj közti távolságot. Ez a szám adja majd a tényleges talphosszt, ami jó megerősítés lehet a méret kiválasztásakor.

Alapanyag

Mivel a Scholl sneakerek mindegyike kimagasló minőségű alapanyagból készült, legfeljebb csak akkor vegyük figyelembe ezt a tulajdonságot a választáskor, ha konkrét elképzelésünk van ebben a tekintetben.

A Scholl különösen nagy figyelmet fordít a puha és kényelmes megoldásokra, de nagyon sok modelljüknél alkalmaznak légáteresztő anyagokat is a megfelelő szellőzés érdekében.

Mind a felsőrész, mind a talp anyaga nagyon tartós, nem jellemző rájuk a deformáció, így tartós használat mellett is hosszú időre tervezhetünk egy Scholl sneakerrel.

Sarokmagasság

Mivel a kényelem mindenkinek fontos egy cipő kiválasztásakor, ezért a Scholl sneakerek kapcsán is gyakran feltünteti a gyártó a sarokmagasságot, ami nagyon fontos szempont ebben a tekintetben.

A termékpalettán vannak alacsonyabb és magasabb sarokrésszel ellátott modellek is. Ez fontos lehet a választáskor, azonban tudni kell, hogy a magasabb sarok gyakran ergonómiai megfontolásból, a jobb komfort elérése érdekében kerül alkalmazásra és egyáltalán nem zavaró a járáskor.

Milyen ruházathoz viselhetők a Scholl sneakerek?

Amint azt fentebb már kiemeltük, a Scholl az aktuális sneaker-kínálatával elkötelezte magát a fiatalos stílus, az aktuális divat mellett. Ennek köszönhetően az általuk kínált cipők is pontosan olyan sokoldalúan viselhetők – akár egész napon át –, mint más gyártó termékei.

Nemcsak a sportos outfitek kedvelőinek lehet jó választás egy Scholl sneaker, hiszen valamennyi modell jól mutat farmernadrág, szoknya, sőt még öltöny mellett is.

Jól ötvözhetők egy shorttal a nyári időszakban, de szűk és bő fazonú hosszú nadrágokkal egyaránt, így egy igazán sokoldalú lábbeli kerülhet a ruhatárunkba, bármelyik modellt is választjuk magunknak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük